Javni razpis - Po kreativni poti do znanja 2017-2020

V okviru javnega razpisa »PO KREATIVNI POTI DO ZNANJA 2017-2020« iščemo študente/študentke za sodelovanje na pridobljenih projektih. Vljudno vas vabimo, da se prijavite, v kolikor vas sodelovanje pri projektu zanima. Prijava na projekt je mogoča preko prijavnice, ki jo najdete na spletni strani UM FZV (www.fzv.um.si) do vključno 19.03.2018 do 10.00 ure. Prijavnico lahko pošljete na naslov Univerza v Mariboru Fakulteta za zdravstvene vede, Žitna ulica 15, 2000 Maribor; oddate v tajništvu fakultete; ali pošljete skenirano na elektronski naslov: maja.stiglic@um.si.
Določilo razpisa, v okviru katerega se bodo izvajali projekti, pravi, da morajo biti sodelujoči študenti/študentke, v času izvajanja projekta, vpisani v javno veljavni visokošolski študijski program v Republiki Sloveniji ter ne smejo biti v delovnem razmerju, opravljati samostojne registrirane dejavnosti, vpisani v evidenco brezposelnih oseb pri pristojnemu organu oziroma ni poslovodna oseba gospodarske družbe ali direktor zasebnega zavoda.
Prijava še ne zagotavlja sodelovanja v projektu. Glede na število prijavljenih bo izveden izbirni postopek, o čemer vas bomo sproti obveščali.
Trajanje projektov: 5 mesecev v obdobju od marca do avgusta 2018. Plačilo za študenta je 9 EUR/uro, največ 40 ur/mesec, torej največ 360 EUR/mesec.
V posamezno projektno skupino sta lahko vključena največ 2 študenta, ki sta že sodelovala v projektih Programa Po kreativni poti do znanja 2016-2020 ali Projektno delo z negospodarskim in neprofitnim sektorjem – Študentski inovativni projekti za družbeno korist 2016-2018.




Vabljeni k sodelovanju pri projektu Mobilni in interaktivni glasbeni vodič po slovenskih glasbenih znamenitostih s pomočjo obogatene resničnosti v okviru razpisa  Po kreativni poti do znanja 2017–2020. Projekt (mentorja: red. prof. dr. Jernej Weiss in izr. prof. dr. Matjaž Debevc), pri katerem bo sodelovalo 8 študentov (trije s Pedagoške fakultete in pet s FERI) bo trajal v obdobju med marcem in avgustom 2018. V njem želimo s študenti iz različnih učnih programov (glasbena pedagogika, računalništvo in informatika ter medijske komunikacije) razviti mobilno aplikacijo namenjeno vsem, ki bi si radi želeli ogledati in podrobneje spoznati slovenske glasbene znamenitosti. Glavni namen aplikacije je torej prikaz znamenitosti v neposredni bližini s pomočjo obogatene resničnosti (kombinacije žive video slike in grafičnih prikazov).

Komentarji